Inne i 360′en

Det finnes mange tvilere og skeptikere angående hacking av Xbox 360, og mange tror at MS nå har gjort jobben sin med å sikre den nye Xboxen. Men, nå som det kommer ut artikler fra folk som faktisk har Retail-Xboxer i hendene tyder det på noe litt annet. Å åpne Xbox 360 er tydeligvis ikke så veldig vanskelig… Løftene om et kabinett satt sammen med plastsveis stemmer altså ikke helt.

Xbox-Scene jobber også hardt med å bla frem alt interessant mod-nytt, og stadig ny informasjon dukker opp. Blant annet er det nå bekreftet at det er to forskjellige versjoner av maskinen ved lauch, siden MS måtte produsere ekstra ved en annen fabrikk. Allikevel tror de fleste at det ikke er snakk om revisjoner av maskinvaren.

Spørsmålet er dog om det er mulig å legge inn et annet Dashbord. Problemet nå er å finne ut hvor dette dashbordet er lagret, nå som det ikke ligger på Harddisken. Antagelig ligger det i en brikke på hovedkortet, noe som kan vanskeliggjøre modchips. Team Executer, som produserer slike, har allikevel sagt at de er optimistiske, og de har allerede noen 360’er å leke med. Så, da er det vel bare å vente og se?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s